Op een zwoele zomeravond gaat er niets boven een barbecue. Een heerlijk bijgerecht is een spies met Tiny Potatoes om de maaltijd te completeren.

5 Tiny Potatoes per spies
Rozemarijn
1 Teen knoflook, geperst
Kerriepoeder
Olijfolie
Peper en zout
Lange satéprikkers of spiesen
1
Als je spiesen van hout gebruikt, laat ze dan minimaal 15 minuten weken in een bakje met water.
2
Kook de Tiny Potatoes 8 minuten en giet ze vervolgens af.
3
Meng in een kom de rozemarijn, knoflook, kerriepoeder en olijfolie. Voeg naar smaak peper en zout toe.
4
Voeg de Tiny Potatoes toe aan dit mengsel en meng dit goed. Laat de aardappelen minimaal een uur (afgedekt) marineren.
5
Rijg de Tiny Potatoes aan de prikkers en bak ze vervolgens op de barbecue. Keer ze regelmatig.
Cooking MethodGrillen
Ingrediënten
5 Tiny Potatoes per spies
Rozemarijn
1 Teen knoflook, geperst
Kerriepoeder
Olijfolie
Peper en zout
Lange satéprikkers of spiesen
