Op een zwoele zomeravond gaat er niets boven een barbecue. Een heerlijk bijgerecht is een Tiny Potato salade, zo klaar!

1,50 kg Tiny Potato
2 Sjalotten, gesnipperd
4 Augurken, in kleine blokjes
150 g Griekse Yoghurt
3 eetlepel Mayonaise
15 g Verse bieslook, fijn gesneden
1
• Doe de Tiny Potatoes ongeschild in een pan en voeg water toe tot ze net onder water staan.
• Breng dit aan de kook en laat ze 6 tot 8 minuten koken.
• Giet de Tiny Potatoes af en laat ze afkoelen in een koudwaterbad.
• Snijd de Tiny Potatoes in stukjes naar gewenste grote als ze afgekoeld zijn.
• Doe alle ingrediënten in een ruime kom en meng het door elkaar.
• Eventueel Griekse yoghurt en/of mayonaise toevoegen naar smaak.
Ingrediënten
1,50 kg Tiny Potato
2 Sjalotten, gesnipperd
4 Augurken, in kleine blokjes
150 g Griekse Yoghurt
3 eetlepel Mayonaise
15 g Verse bieslook, fijn gesneden
