Er gaat niks boven gebakken aardappelen. De Tiny Potatoes lenen zich daar ook prima voor. Lekker met bijvoorbeeld een stukje vlees(vervanger), een frisse salade en/of groenten. En natuurlijk een flinke klodder echte mayonaise. 😉

200 g Tiny Potatoes (per persoon)
Olijfolie of boter om in te bakken
2 Tenen knoflook, geperst of in stukjes gesneden
Verse of gedroogde rozemarijn
Peper en zout naar smaak
1
Snijd de Tiny Potatoes in kwarten en kook ze 10 minuten in water met zout. Giet vervolgens af en laat ze even staan met het deksel op de pan.
2
Verhit olijfolie of boter in een koekenpan en bak de Tiny Potatoes in 10 minuten op middelhoog vuur tot ze goudbruin zijn.
3
Voeg vervolgens de blaadjes van de rozemarijn, de knoflook en eventueel peper en zout toe en bak dit nog 1 minuut mee.
Cooking MethodBakken
Ingrediënten
200 g Tiny Potatoes (per persoon)
Olijfolie of boter om in te bakken
2 Tenen knoflook, geperst of in stukjes gesneden
Verse of gedroogde rozemarijn
Peper en zout naar smaak
